Aloe vera arckrém nappalra és éjszakára

Aloe Vera arckrém

Az arcbőr tisztítása és megfelelő gondozása nem is olyan egyszerű feladat, mint ahogy azt sokan gondolják. Az aloe vera arckrém ápoló formulája azonban gondoskodik a kellemesen puha bőrről.

Az aloewebshop.hu webáruházban kapható aloe vera arcápoló szett tartalmaz nappali és éjszakai krémet, valamint szemkörnyék ápolót is. Kellemes illatú, hatékony hidratáló krém, kényeztető alapanyagokkal. Bársonyossá válik tőle a bőr, ezáltal pedig igazán jó közérzetet biztosít. 50%-os aloe vera tartalommal készültek ezek a remek termékek. A készletben található nappali krémet minden reggel tanácsos az arcbőrre kenni. Este viszont a megtisztított arcbőrre lehet nagyon jó eredménnyel használni.

Pattanás kezelésére is tökéletesek ezek a krémek, amelyek válogatott, bőrbarát, természetes hatóanyagok hozzáadásával készülnek. Ami a szett harmadik darabját illeti, a szemkörnyék ápolóval reggel és este javallott enyhén bepaskolni a bőrbe. Az aloe vera arckrém számtalan jótékony hatással rendelkezik, ezért érdemes mellette dönteni.

Print Friendly, PDF & Email