Baráthosi összes turáni könyve hamarosan megjelenik

Baráthosi összes turáni könyve

Sokan már tűkön ülve várják 2018 telét. Ennek oka, hogy ekkor jelenik meg „Baráthosi összes turáni könyve” az Angyali Menedék nevű könyvkiadónál. A szerző, Baráthosi Balogh Benedek a missziójának tekintette, hogy felkeresse az összes turáni népet.

Ennek érdekében, tulajdonképpen bejárta a fél világot, ami hatalmas szó volt a 19. és a 20. század fordulóján. Nagy értéket képviselnek az útleírásai, illetve a néprajzi szövegei. „Baráthosi összes turáni könyve” az 5000 oldalas kézirat rövidített változatát jelenti. Az olvasók 1500 oldalon keresztül ismerkedhetnek meg a szerző életművével.

A kiadó most tulajdonképpen 18 kötetet ad ki egyetlen könyvben. Érdemes kihasználni a mostani akciót, hiszen 26 százalékos kedvezménnyel vehető meg „Baráthosi összes turáni könyve”.

Még csak az előrendelés adható le, de érdemes igyekezni, hiszen a kötet gyorsan fogy. Most jó minőségű, keménykötésű, fűzött formában lehetséges a vásárlás. További információ az angyalimenedek.hu internetes oldalon található ebben a témában.

Print Friendly, PDF & Email