Család

A márkás gyerekruhák olcsón is megvásárolhatóak

Márkás gyerekruhák olcsón

A divat mindennapi életünk meghatározó része és ezt gyermekeink is már egész pici kortól megtapasztalják. Habár egyre több helyről beszerezhetőek a márkás gyerekruhák olcsón, mégis jó megnézni ezek minőségét.

Hiszen nem mindegy, hogy pamut vagy műszálas ruhákba öltöztetjük őket. A nagyobb arányban pamutból készült öltözékek kényelmesek, míg a műszálas darabok allergiát válthatnak ki a viselésük során. Gyors növekedésük miatt, a kicsiknek gyakrabban szükségük van egy-egy ruhadarabra, mint nekünk felnőtteknek, ezért egyre többen döntenek a használt kategória mellett.

Olvasd Tovább

Párásító készülék kitűnő a nagycsaládosoknak

Párásító készülék

A lakrészébe belépve azt tapasztalja, hogy a levegő száraz, szinte szúrós? Az éjszaka közepén ellenállhatatlan ingert érez a köhögésre? Ha a válasza igen, az minden bizonnyal azért van, mert az otthonában a légtér túl száraz, a páratartalom pedig rendkívül alacsony.

Ne hagyja, hogy ez a negatív körülmény káros hatással legyen Önre és családjára, hiszen a párásító készülék pont azért lett megalkotva, hogy orvosolja ezt a komoly problémát. Olvasd Tovább

Miben más a BeSafe gyerekülés?

Gyerekülés

A gyors autók a legtöbb felnőtt számára kihívást jelentenek. Nem csak a sebességük miatt, hanem azért is, mert kiemelten fontos, hogy akik ezekben ülnek, teljes biztonságban utazzanak. Olyan családok számára, akik sok időt töltenek autóban, a BeSafe gyerekülés ideális választás lehet. Az igaz, hogy az ára valamelyest magasabb az átlagnál, de egy drága autó mellett eltörpül.

A BeSafe gyerekülés maximális biztonságot nyújt már a legkisebb korosztály számára is. Olvasd Tovább

Mennyit érdemes félretenni a nyugdíjas évekre? Kalkuláció.

kiszámítható nyugdíj

kiszámítható nyugdíj

Ahogy egyre közelebb érünk a munkásévek végéhez, elkezd bennünket foglalkoztatni a nyugdíj kérdése. Sokan hisznek abban, hogy már felnőtt korban érdemes elgondolkodni azon, hogy miből fogunk nyugdíjas éveinkben megélni, éppen ezért fontos az elő takarékosság. A kiszámítható nyugdíj biztonságosabbá teszi az időskori éveket. Az online működő kalkulátor segítségével pontosan ki lehet számolni, hogy mennyit érdemes félretenni. Az önkéntes nyugdíjpénztár egy előre kialakított portfólióval rendelkezik.
Olvasd Tovább

Emberi kapcsolatok: a család – 2. rész

A család a kapcsolatok egyik legfontosabbika

A család a kapcsolatok egyik legfontosabbika

Addig a pillanatig, amíg másokkal is kapcsolatba kerülünk tartósan, a család felel azért, hogy milyen emberek leszünk. Még akkor is a kapcsolatok ezen formája van az emberekre a legnagyobb hatással, amikor más embereket is megismernek, például a játszótéren, vagy éppen a bölcsödében. Természetesen ezek a kapcsolatok is nagymértékben befolyásolják a gyermeket, főleg akkor, amikor már óvodába, majd iskolába megy. Eddig a pillanatig szükséges megtanítani az alapvető tulajdonságokat a kicsiknek, amelyeket aztán egész életükben magukban hordoznak.

Olvasd Tovább

Emberi kapcsolatok: a család – 1. rész

A legfontosabb kapcsolatok egyike

A legfontosabb kapcsolatok egyike

Az emberi kapcsolatok rengeteg típusúak lehetnek, ezek közül az első, amelyik már születésünknél jelen van (sőt, már azelőtt is) az, amelyik a családdal alakul ki. Maga a család egy olyan környezet, ami optimális esetben teret ad a gyermekkori felcseperedésnek, tanulásnak, ebben a környezetben sajátítjuk el a legalapvetőbb viselkedési formákat. Olyan társadalmi követelményeket tanulhatunk meg a kapcsolatok ezen formájában, amelyek a legfontosabbak az emberi életben, amelyeket elvárnak tőlünk embertársaink, amelyeket mi is elvárunk tőlük, például, hogy ne lopjunk, ne hazudjunk, tartsuk tiszteletben a többi ember véleményét.

Olvasd Tovább

A család szerepe a mindennapokban

A család fontos szerepe

A család fontos szerepe

Általában mindenki elgondolkodik azon, hogy mitől lesz boldog, kiegyensúlyozott vagy éppen sikeres. A család meghatározó tényező a minőségi életvitel megvalósításában, hiszen ez egy biztos pont, ami támogatást nyújt, amire mindig lehet számítani. Hazánkban számtalan olyan szervezet és csoport létezik, amely hangsúlyt fektet különböző családias programok megszervezésére, hátrányos helyzetű családok támogatására, végeredményben a családban felmerülő problémák megoldására. Olvasd Tovább