Építkezés

Tízéves garanciával kézikocsi eladó

kézikocsi eladó

kézikocsi eladó

Masszív és nagy terhelhetőséggel rendelkező kézikocsi kapható. Fémházát minőségi alapanyagból készítik. Üzletekben, raktárakban és bármilyen típusú háztartásban könnyedén megtalálja a helyét. A kézikocsi eladó tartozékokkal együtt. Nemcsak beltéren, hanem kültéren is tökéletes működik, hiszen erős kerekekkel van felszerelve, amelyek egyenetlen talajon is jól tudnak haladni. Tömlős kerekei tökéletesen működnek. Arra mindig oda kell figyelni, hogy milyen terhelhetőséggel rendelkező kézikocsit választunk.
Olvasd Tovább

Az online boltokban reális a járórács ár

Járórács ár

Ha a rácsokról van szó, illetve azok megvétele a cél, akkor számtalan szempontot érdemes alaposan szemügyre venni a beszerzés előtt.

Bár a járórács ár mindenki számára igen lényeges, ugyanis sokan szeretnének spórolni a vásárláskor, nem szabad, hogy ez maradjon a leginkább mérvadó szempont. A szakértők is egyetértenek abban, hogy a vevő sokkal jobban jár, ha a nívóra és a tartósságra alapoz. A rácsok esetében mindig ezek a fontosak. Olvasd Tovább

A zöld szálloda tulajdonságai

Zöld szálloda

Manapság a turizmust ország és világszerte elég környezetszennyező iparágként tartják számon. A zöld szálloda fogalma az elmúlt tíz évben kezdett elterjedni Magyarországon. Ahhoz, hogy egy intézmény elnyerje ezt a címet számos követelménynek kell megfelelnie.

Elsősorban a szállodák a vendégek figyelmét hívják fel a környezetvédelemre, valamint vonják be őket annak tevékenységébe. A személyzet minden esetben oktatásban részesül. Előnybe helyezik az energiahatékonyság növelését, ezt pedig napenergia felhasználásával, vagy geometrikus energiahasznosítással teszik. Olvasd Tovább

Mi a kerítés fő szerepe?

A kerítés fő szerepe

Az emberek már évszázadok óta építenek olyan építményeket, amikkel meg tudják védeni a javaikat, távol tarják a kíváncsi tekinteteket és egyfajta falat képeznek a saját területük és a külvilág között.

Mind a hármat garantálni tudja a kerítés, ami készülhet fából, vesszőből, nádból, földből, vagy, ami manapság a legelterjedtebb, betonból. Mondani sem kell, hogy az utóbbi alapanyag azért annyira kedvelt, mert időtálló, elképesztően stabil és nagyobb fizikai erőhatás esetén sem reped meg, törik el vagy megy tönkre végérvényesen. Olvasd Tovább

A parafa padló jót tesz az egészségünknek

Parafa padló

Az otthonunk, irodáink vagy egyéb helyiségek mindennapos életünk terét képezik. Nem mindegy tehát, hogy milyen minőségben, kényelemben töltjük el az időt az adott helyen. Fontos tényező a padlóburkolat, amin járunk, folyamatosan látunk és használunk.

A parafa padló ezek közül leginkább a kényelmünket hivatott szolgálni. Anyagában ez egy puha burkolati rendszer, de annál kényelmesebb és rugalmas megoldást kínál. A parafa padló hasznos lehet egy olyan munkahelyen, ahol az állómunka meghatározó, mivel kíméli a gerincet és a lábakat. Olvasd Tovább

Hunter öntözőrendszer beltéri vezérlővel

Hunter öntözőrendszer a kerthez

Hunter öntözőrendszer a kerthez

Egy nagyobb kert esetében bizony igen komoly kihívást jelenthet az öntözés, mivel a növényeknek különböző igényeik vannak. Az sem mindegy, hogy éppen milyen évszak van, mert ez több szempontból is befolyásolja az öntözés milyenségét.

Szerencsére a Hunter öntözőrendszer segítségével nem lesz olyan bonyolult a szükséges feladatok ellátása, hiszen a vezérlőnek köszönhetően igen egyszerű a programozás. A berendezés képes a változatos öntözési igényeket is kielégíteni, éppen ezért Ön is meg lesz elégedve vele. Olvasd Tovább

Precíz perforálás munkálatok

perforálás

perforálás

A lemezmegmunkálás minden lépésében számíthatunk a Fiteco szakértelmére. Az itt lévő géppark teljesen felszerelt, így mindenféle munkát el tudnak végezni, amire csak szükségünk lehet. A klasszikus lemezhajlítások mellett, a perforálás is igen népszerű. A perforálás segítségével többféle típusú munkát is el tudnak végezni. A munkafolyamatokat CNC vezérlésű gép végzi el, amit méretpontosan be lehet állítani. A perforálás gyorsan kivitelezhető, ám annak megtervezésére mindig időt kell szánni, hiszen ha a legapróbb részlet is kimarad, már nem lesz az elvártnak megfelelő az eredmény.
Olvasd Tovább

Miért előnyös a padlófűtés?

padlófűtés

padlófűtés

A padló speciális fűtése egy igazán egészséges megoldásnak számít, hiszen a rendszer sugárzó hője közvetlenül a testre hat anélkül, hogy a helyiségben lévő levegőt melegítené fel. Az ilyen típusú rendszer főleg azoknak ajánlott, akik allergiától szenvednek. Az innovatív padlófűtés beszerelése olcsóbb, mintha más típusú fűtési megoldás mellett döntenénk. Karbantartást nem igényel. Megújuló energiaforrásként is tekinthető. A padlófűtés bármilyen típusú burkolathoz alkalmazkodik. Nemcsak a nappaliba szerelhető be, hanem akár a konyhába, fürdőszobába is.
Olvasd Tovább

Betonkerítés az időjárás viszontagságai ellen

A betonkerítés építése előnyökkel jár

A betonkerítés építése előnyökkel jár

Fantáziadús, kreatív és rendkívül impozáns. Igen, ezek mind-mind egy nagyszerűen kivitelezett betonkerítés ismérvei. Ha kertes házban élünk, szükségszerű a megléte és hiba volna azt gondolni, hogy csúnya, bár igen gyakran ehhez hasonló jelzőkkel illetik.

A betonkerítés rendkívül kreatív megoldásokat rejt magában, a végeredmény pedig igazán nagyszerű lehet, ráadásul ezek a monumentálisnak ható építmények az időjárás viszontagságaival is hatékonyan veszik fel a versenyt. Olvasd Tovább

Új lakások a belváros közepén

Új építésű lakások: cordia.hu

Új építésű lakások: cordia.hu

Nagyon sokan szeretnének nyugodt, csendes környezetben ingatlant vásárolni, de olyat, amelyik a munkahelyhez is közel van. Erre is van megoldás. A Cordia új lakások tucatjait építette Budapest belvárosában, mégis nyugalom és tisztaság uralkodik a környéken. A Corvin sétány modern épületei különleges építészeti megoldások alkalmazásával készültek.

Olvasd Tovább