A Hitachi fúrókalapács olykor nélkülözhetetlen

Hitachi fúrókalapács

A ház körüli munkálatok vagy egy építkezés folyamán biztosan sor kerül a vastagabb és kemény falak fúrására, esetleg bontására. Erre a célra alkalmas a Hitachi fúrókalapács is. A precíz és minőségi mérnöki munka eredményeként, egy olyan munkaeszköz jött létre, amivel öröm dolgozni.

A nagyteljesítményű, hosszútávon megbízható motor könnyen veszi az akadályokat. Nem ijed meg a vastag betonfalaktól sem. A kényelmes markolata az ergonómia jegyében született, minden porcikájában jól megfontolt, kiforrott kialakítás jellemzi.

A Hitachi fúrókalapács a fúráson túl, vésésre is bátran használható. Ehhez az ajándék vésőszár is nagyban hozzájárul. Az állítható fúró – ütve fúró funkciók mellett, a speciálisan kifejlesztett gyorstokmány a gép többfunkciós használatát teszik lehetővé.

Ezzel is megkönnyítve a munkavégzést és megnövelve a hatékonyságot. A Hitachi fúrókalapács ajándék szerszámkofferrel érkezik a kényelmes hordozhatóság jegyében, illetve a tartozék mélységhatároló és oldalfogantyú is megtalálható benne.

Print Friendly, PDF & Email