A parafa padló jót tesz az egészségünknek

Parafa padló

Az otthonunk, irodáink vagy egyéb helyiségek mindennapos életünk terét képezik. Nem mindegy tehát, hogy milyen minőségben, kényelemben töltjük el az időt az adott helyen. Fontos tényező a padlóburkolat, amin járunk, folyamatosan látunk és használunk.

A parafa padló ezek közül leginkább a kényelmünket hivatott szolgálni. Anyagában ez egy puha burkolati rendszer, de annál kényelmesebb és rugalmas megoldást kínál. A parafa padló hasznos lehet egy olyan munkahelyen, ahol az állómunka meghatározó, mivel kíméli a gerincet és a lábakat. Alkalmazható például fodrászatban, óvodákban, de akár az otthonunkban is, mert a konyhában is megállja a helyét, mivel felülete vízálló és vízlepergető.

Természetesen nem teljes mértékben vízálló, így nem szabad vízzel felmosni. Szerkezetét tekintve, a parafa padló egy sejtes, légszemcsés anyag, ami hamar visszanyeri eredeti alakzatát. 100%-ban természetes anyagból készül, nem tartalmaz adalékanyagokat, mivel a saját gyantatartalma köti meg. Így ez a rendszer anti-allergén, ami sokaknak fontos lehet.

Print Friendly, PDF & Email