Webáruház

Melyik kehely válhat a nők kedvencévé?

Minni kehely

Mind az orvostudomány, mind számos más szakterület folyamatosan azon dolgozik, hogy jobbá és hosszabbá tegye az emberi életet. Ezen nemes cél által vezérelve jött létre a kehely, ami kifejezetten a betét és a tampon helyettesítését szolgálja a menstruációs időszak alatt. Ahogyan a megnevezés is utal rá, a formája és a könnyű használata miatt, akár 12 órát is bírja csere nélkül, ami komoly előnyt jelent a hagyományos módszerekkel szemben.

A hölgyeknek készült szilikon kehely az eddigi legoptimálisabb menstruációs segédeszköz, aminek révén megelőzhetünk mindenféle félelmet és aggodalmat. Nem kell tartózkodnunk semmilyen tevékenységtől, akár még úszhatunk is, más napokhoz hasonlóan. Olvasd Tovább

A penész ellensége a Trotec párátlanító

Trotec párátlanító

Az Ön otthonában is víz folyik az ablakokról, netán még a falakról is? A Trotec párátlanító beszerzésével megoldhatja a problémát, ami nemcsak a felesleges nedvességet tünteti el a levegőből, de a penész spórák szaporodását is megakadályozza. Vásárlás előtt azonban javasolt elvégezni az esetlegesen már kialakult penészfoltok szakszerű eltávolítását, majd következhet egy alapos, szellőztetéssel egybekötött takarítás.

Ezek után már csak be kell üzemelni a megvásárolt készüléket és hagyni, hogy tegye a dolgát. A Trotec párátlanító a kiemelkedő teljesítményének, könnyű kezelhetőségének és letisztult megjelenésének köszönheti a népszerűségét. A Németországban piacvezetőként számon tartott termékcsaládban található eszközök biztosítják az ideális 50-55%-os páratartalmat. Olvasd Tovább

Hogyan működik a vezeték nélküli töltő?

Vezeték nélküli töltő

Bizonyára Önnel is számtalanszor előfordult már, hogy a lehető legrosszabb pillanatban, egy üzleti megbeszélés kellős közepén, vagy családi program megtervezése közben váratlanul kikapcsolt a telefonja. Ez szerfelett bosszantó jelenség, amire páratlan gyógyírt nyújt a vezeték nélküli töltő korszerű kivitelezése.

Eme modern töltési módszer használatával többé nem kell azon aggódnia, hogy vajon a kábel vagy a töltőfej maradt-e újra otthon, hiszen nincs más dolga, mint ráhelyezni féltett készülékét egy kábelmentes töltőállomásra és hagyni, hogy az elektromágneses mező tegye a dolgát. Olvasd Tovább

Galléros póló mandzsettával és gombokkal

Galléros póló

Amikor hímzésről van szó, akkor nem szabad megfeledkezni a tökéletességről. Egy rosszul eldolgozott minta ugyanis nem mutat túl szépen a terítőkön, a kötényeken vagy a ruhákon. A galléros póló belső felének is tökéletesnek kell lennie.

Ez azt jelenti, hogy ahová a varrás, a hímzés kerül fel, lényeges, hogy a szélek el legyenek dolgozva, különben zavaró lehet a póló viselése. A cegespolo.eu honlapon is láthatja, hogy a szakemberek milyen nagyszerű szolgáltatásokat nyújtanak. Olvasd Tovább

Elég-e télen egy hősugárzó?

Hősugárzó berendezés

Sokan kíváncsiak arra, mivel lehetne helyettesíteni a vaskos radiátorokot az otthonuk fűtési rendszerében. Felmerül a kérdés, mennyire melegíti fel a szobánkat a hősugárzó. Végtére is senki nem akar vásárolni valamit, ami később egyáltalán nem lesz hatékony. Ezek az eszközök nagyon fontosak, különösen a téli időszakban. Miért döntenek oly sokan a hősugárzó mellett?

Az ár valószínűleg a legjobb ok, amiért az emberek megvásárolják, ugyanis számottevően kedvezőbb a hagyományos melegítőkhöz képest. A hősugárzó hordozhatósága ugyancsak fontos szempont. Viszont, ha nem hordozható modellt keres, számos falra szerelhető típus is a rendelkezésre áll és így még helyet is megtakaríthat. Olvasd Tovább

Ismét berobbant a klíma akció

Tökéletes klíma

Senkinek sem kell eltűrnie az elviselhetetlen hőséget, mert már nem számít luxusnak a légkondicionáló a lakásban. A klíma akció keretein belül rendkívül kedvező áron lehet hozzájutni a nagyteljesítményű berendezésekhez, amikkel egy-egy helyiség vagy az egész lakás kellemesen lehűthető, illetve fűthető.

Az inverteres technológia mára már teljesen elterjedté vált és szinte nincs is olyan készülék, amelyik ne rendelkezne ezzel a technológiával.

Olvasd Tovább

Aquasana konyhai víztisztítóval az egész család egészségéért

Aquasana konyhai víztisztító

Napjaink egyik fontos, orvosolandó problémája a talajvízbe jutó káros anyagok kérdése. Az egészség védelme érdekében, egyre többen törekednek az otthonukban a szűrt víz előállítására. Az Aquasana konyhai víztisztító a legkárosabb szennyeződéseket is képes kiszűrni a csapvízből, így hatékonyan működő megoldás lehet minden háztartásban.

A csapvíz a szennyeződések semlegesítése céljából, nagymennyiségű klórt tartalmaz, ami sajnos a levegőbe is kipárologhat. Továbbá a szervezetünkre, a bőrünkre és a hajunkra is káros. Így mindenképpen egy víztisztító berendezés a célravezető a gyógyszermaradványok, a hormonok és az egyéb egészségre ártalmas vegyi anyagok eltávolítására. Olvasd Tovább

A dísznövények pozitív hatásal vannak ránk

Csodás dísznövények

A természetben fellelhető változatosság, szépség és harmónia megnyugtatja az embert, még akkor is, ha ritkábban tud időt tölteni a szabadban vagy gyönyörű tájakon. Annak érdekében, hogy minél több kedvező hatás érjen bennünket, használjuk ki a dísznövények nyújtotta előnyöket!

De hol válasszunk minden szempontnak megfelelő szobanövényeket vagy más virágokat? A virag-online.hu oldalon kedvünkre válogathatunk a gazdag választékból. A beltérben elhelyezett növényeknek szorosan illeszkedniük kell a szoba stílusához és feltételeihez, hiszen a fény nem egyformán jut el mindenhová, illetve más-más funkciót lát el. Olvasd Tovább

A párátlanító készülék a ruhaszáradást is könnyíti

Hatékony párátlanító

A lakóhelyiségekben megjelenő falpenész nemcsak csúnyán mutat, hanem a légtérben terjengő spórák még az egészségre is károsak, legfőképpen légzőszervi problémákat okozhatnak.

Viszont a párátlanító készülék meggátolja a penészgombák kialakulását. A relatív páratartalom mértékét higrométerrel kell mérni, de nagyon sok párátlanító készülékbe bele van építve a mérőműszer, így a kívánt páratartalom elérése után automatikusan kikapcsol.

Olvasd Tovább

A babaruhák több tulajdonost is kiszolgálnak

Minőségi babaruhák

A minőségi gyerekruhákat nagyon drágán kínálják, mert a gyártók, forgalmazók is tudják, hogy szülők a gyermeküknek mindent megadnának, ezért még ezeket a magas összegeket is kifizetik csakhogy nívós, szép holmikba öltöztethessék őket. Azonban a babaruhák csak nagyon kevés ideig használhatók, hiszen a kicsik gyorsan fejlődnek és szinte havonta, de legalább kéthavonta nagyobb méretre kell áttérni.

Ezért pedig a drága babaruhák beszerzése nem túl gazdaságos, hiszen lényegében ki sem lehet használni ezeket. Egy csomó minden majdhogynem újon kerül a szekrény mélyére, mert mire újra feladnák a kicsire, ő már kinövi azokat. Olvasd Tovább