Webáruház

Az iPhone 11 tokok ütést elnyelő kialakítással

Kivételes telefontokok

Kivételes telefontokok

Steve Jobs talán nem is gondolta volna, hogy a márka, amit megálmodott, megingathatatlanul az emberek jelentős részének lesz az örök kedvence, olyannyira, hogy a legújabb modellek megjelenését kisebb tömeghisztéria övezi világszerte.

A márka termékpalettája egyébként nincs híján az iPhone 11 tokok gazdag felhozatalának sem. A tokok létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen, hiszen a mobilkészülékeket szinte mindig magunknál tartjuk, így azok sérülését nem tudjuk elkerülni.

Olvasd Tovább

Burkoló szerszámok profi kivitelben

Burkoló szerszámok kedvező áron

Burkoló szerszámok kedvező áron

A csempézés és a járólap lefektetése kimondottan nagy szakértelmet igényel. Aki nem jártas ezen a téren, az inkább bízza szakemberre ezt a feladatot! A burkoló szerszámok egész garmadája felsorakozik a keziszerszamshop.hu webáruházban, ahol minden megtalálható, amire csak szükség lehet ilyen helyzetben.

A burkoló szerszámok közül elsősorban egy csempevágóra lesz szükség, amivel méretre lehet vágni a kerámialapokat. Hogy miért érdemes mindig a minőséget választani?

Olvasd Tovább

A Samsung A40 áráról és műszaki jellemzőiről

Telefon rendelés online

Telefon rendelés online

Érthető, ha az átlagember vásárlását a megvenni kívánt termék ára is meghatározza. A magyar nyelvű Samsung A40 ár tekintetében is igen vonzó darab, így nem csoda, hogy a mobiltelefon az egyik legkelendőbb termék a piacon. De mit is várhatunk pontosan, ha a felhozatalból pont ezt a készüléket választjuk?

Nos, a Samsungtól már megszokhattuk a csúcsteljesítményű, megbízható működést, legyen szó légkondicionálóról, televízióról vagy éppen telefonról.

Olvasd Tovább

Mit kell tudni a futóbicikli méretekről?

futóbicikli méretek

Futóbicikli méretek

Az igazi hölgyek kortól függetlenül vonzódnak a bájos, nőies kivitelezésű használati tárgyakhoz. Igaz ez az állítás a kislányokra is, akik imádják magukat rózsaszín árnyalatban pompázó holmikkal körülvenni. A futóbicikli méretek és színek vonatkozásában is széles spektrumú kínálatot tár az érdeklődők elé, így a választás nem lesz nehéz.

A lila és a pink színű bringák villámgyorsan a gyerkőcök kedvencévé válnak, ám a Bababike webáruház nemcsak a kicsiknek, mert a nagyoknak is szeretne örömet okozni. Az nyilvánvaló, hogy a gyermekeknek az esztétikum a legfontosabb, ha a kerékpár megvásárlására kerül a sor, ám a gondos szülők kicsit más szemmel néznek a feladatra. Olvasd Tovább

Egy erotikus body mindent visz!

Erotikus body

Minden hölgy és férfi szeret eljátszani a fantáziájával és ennél már csak az izgalmasabb, ha gyakorlatilag is szemügyre lehet venni valakit, akin valami nagyon csipkés, nagyon szexi fehérnemű van. A kereskedelemben iszonyatosan nagy a felhozatal, mert a szolid bugyik és melltartók mellett, a merészebb és hivalkodóbb modellek is léteznek, méghozzá megfizethető áron, ugyanakkor prémium anyagfelhasználással. Az erotikus body szintén menő a szexpartnerek, házastársak életében, hiszen az okos lány meséje jut az embernek eszébe róla: van is rajta valami, meg nincs is.

Pont ettől a kettőségtől lesz igazán izgalmas a viselése. A csipkés erotikus body temérdek színben kapható, hiszen van a honlapunkon szolid és erotikus fekete, vérpezsdítő vörös, huncut mikulás-piros, a nászéjszakára való hófehérről és a testszínhez hasonló krémről vagy ekrűről nem is beszélve. Hozzon egy kis rafinériát az Ön és párja életébe az erotikus body segítségével! Meglátja, az éjszakák nem maradnak unalmasak!

Olvasd Tovább

Első osztályú függöny méteráru az internetről

Függöny méteráru

Függöny méteráru

Amikor kész a berendezett lakás, az i-re a pontot a különféle lakástextilek teszik fel. Mi most az Ön segítségére lehetünk, hiszen a hajtás után felüdülés lesz online megrendelni a kívánt anyagokat. Rengeteg méteráru található a webshopunkban, kezdve az ágyneműhuzatoknak valóktól egészen az asztalterítőkig.

A függöny méteráru szintén változatos, a legegyszerűbb modellektől az igazán impozánsokig bőven van miből válogatnia. Érdemes összhangba hozni a falak és a bútorok színeivel. Ha egy fényáteresztő függöny méteráru kerül kiválasztásra, akkor viszont a sötétítő anyagot kell úgy megtalálni, hogy az hangsúlyossá váljon. Olvasd Tovább

Virágkosár a nagy ajándékokhoz

virágkosár

Virágkosár ajándékba

Születésnap? Névnap? Esetleg valamilyen más fontos dátum? A virágkosár méltó ajándék lehet a család összes női tagjának. A választék igen széles, talál apró virágú liliomot, hagyományos szegfűt, színes gerberát, örök kedvenc rózsát, elegáns orchideát, illatos fréziát, vidám tulipánt, de bohókás napraforgót is.

A kosarak egyedisége a színben és a méretben rejlik, hiszen választhat pirosat, sárgát, fehéret, rózsaszínt, de akár ezeknek a keverékét is. Az alapcsomag 20 szálat tartalmaz az Ön által kiválasztott virágból, de tízesével növelheti egészen az 50 darabig. Az olyan virágok esetében, mint a szegfű és a rózsa, a csokor mérete mellett eldöntheti a színét is. Olvasd Tovább

A rózsakvarc páratlan szépségű alapanyag

Különleges rózsakvarc

Különleges rózsakvarc

A csillogó kis kövek sokaságát felhasználva, az ékszerkészítésben számos csoda alkotható meg, amelyeknek csak a képzelet szabhat határokat. Az ásványok világában rengeteg kristály, ásványgyöngy és rózsakvarc is előfordul, eltérő formában.

A ragyogó ékkövek a föld mélyében formálódnak, csiszolódnak éveken keresztül, a kibányászásukat követően nagyon sok kezelési folyamaton esnek át, amíg elnyerik a felhasználható alakjukat és a forgalmazó polcaira kerülnek.

Olvasd Tovább

Konfliktusmentes utazás egy nagy bőrönddel

nagy bőrönd

Nagy bőrönd

Az utazások ideje alatt mindig helyhiánnyal küzdenek? Jól jönne a nagy bőrönd? A megfelelő helyen jár, hiszen a termékeink között számtalan ilyenre bukkanhat. Palettánkból textil vagy ABS anyagúak közül is válogathat. Repülővel történő utazás esetén, a keményebb kialakítású temérdek előnnyel járhat, hiszen a feladásánál nem igazán kímélik.

Autóban illetve vonaton az egész család egy nagy bőröndbe pakolva megoldja a tárolást, de a legtöbbjük még bővíthető, így alkalomhoz illően a kisebb variációt is választhatja. Mennyivel könnyebb lenne sokszor, ha nem kellene annyi mindent betuszkolni a csomagtartóba, hanem csak egy nagy bőröndöt! Olvasd Tovább

Nélkülözhetetlen, hasznos fürdőszobai kiegészítők

fürdőszobai kiegészítők

Fürdőszobai kiegészítők

Vannak különféle kiegészítők, amelyek nagymértékben befolyásolják az adott helyiség, környezet hangulatát. Pontosan ilyenek a fürdőszobai kiegészítők is, amelyek nemcsak kényelmessé és praktikussá teszik a fürdőszoba mindennapos használatát, hanem annak díszei is lehetnek.

Tulajdonképpen mindig a részletekben rejlik a tökéletesség, ha pedig ezek a darabok tükrözik a stílusunkat és az ízlésünket, akkor kész is van a siker. A lényeg természetesen mindig az, hogy a fürdőszoba maximálisan kielégítse a tulajdonosa igényeit, hiszen például a tükör és a piperepolc egyszerűen nélkülözhetetlen, de ugyanolyan lényeges a három- vagy négyágú akasztó is, amire felfüggeszthetjük a törölközőket. Olvasd Tovább