Beltéri ajtó árak
Beltéri ajtó árak

Egy esetleges lakás-, illetve házfelújítás bizony hatalmas költségekkel járhat, ami megterhelő lehet a pénztárcánknak. Egyes vélemények szerint, főleg olyanokon spórolhatunk, mint a festés, esetleg a beltéri ajtó árak.

Azonban fontos figyelmet fordítanunk a belső nyílászárókra, hiszen azok nyújtanak számunkra egy kis magányt (a szó nem pejoratív értelmében), valamint esztétikát is.

Alapvetően a beltéri modelleket tekintve, 3 különféle kategóriát tudunk felsorolni, ami az ár-érték arányra vonatkozik. Az első kategóriába a sokak előtt jól ismert, fehér festékkel ellátott vékonyka ajtók tartoznak. A második csoportba már a lefestett, ugyanakkor kicsit gyengébb fából készült társaikat tudjuk sorolni.

Végül a harmadikba a CPL és a fóliás darabok oszthatóak be. A beltéri ajtó árak ezen csoportok szerint alakulnak, kategóriánként egyre drágulnak. Azonban, a választás során tüzetesen figyelembe kell vennünk a belső nyílászárók tulajdonságait is, kezdve a strapabírósággal, az anyaggal, illetve a dizájnnal.