biciklis táska
Biciklis táska

Az egyik nagyon egészséges és kedvelt közlekedési forma a kerékpározás. A városban közlekedve nagyon hasznos, ha a bringán van egy biciklis táska. A táska praktikus bevásárláshoz, túrázáshoz vagy több napos kiránduláshoz is. A kerékpár csomagtartójára rögzíthető, így használat közben is zavartalanul közlekedhetünk.

Többzsebes kivitelben is kapható, attól függően, hogy milyen célra szeretnénk használni. Ha egy nagyobbat választunk, akkor a több napos túra alkalmával sem jelent majd gondot a sátor vagy a hálózsák szállítása. A kisebb változata alkalmas a mindennapokra, a városi közlekedésben, kisebb bevásárláshoz.

Kiválasztásakor fontos szem előtt tartani, mire fogjuk legtöbbször használni, majd ennek megfelelően a méretet hozzárendelni. A biciklis táska megvásárolható vízhatlan kivitelben vagy külön kapható vízálló huzat, a különböző táskákhoz. Praktikus, ha fényvisszaverő csíkkal ellátott táskát választunk, ezáltal a biciklilámpa mellett, tovább növelhetjük a biztonságunkat, ha sötétedéskor vagy éjszaka kell közlekednünk.