Bojler 80l
Bojler 80l

A Hajdu villanybojler megvásárlása mellett sok érv szól, ilyen a megfelelő ár-érték arány, az energiatakarékosság, a könnyen és jó áron beszerezhető cserealkatrészek és nem utolsó sorban a megbízhatóság. Azonban nekünk is kell tenni azért, hogy sokáig kiszolgálhasson. A Hajdu bojler 80l változata, ahogy mindegyik más méretű is, rendszeres karbantartást igényel, ami a legjobb ha évente, de legalább két évente kellene megtörténjen.

A meghibásodások kiszűrése, az elavult alkatrészek cseréje, a vízkőtelenítés nagy szerepet játszik abban, hogy megnöveljük a bojler élettartamát. Ha ezeket elhanyagoljuk, akkor az a szerkezet visszafordíthatatlan roncsolódásával járhat. Ez esetben már csak a bojler 80l cseréje segíthet, ami jóval nagyobb beruházást jelent, mint egy alkatrész beszerzése.

A rendszeres karbantartás mellett pedig, van még egy valami, amit mi magunk is megtehetünk, legyen szó a bojler 80l, 50l, 120l vagy 200l típusáról.Ez pedig a hőmérséklet 60 fok alatt való tartása, ami azért fontos, mert ezen érték felett a vízkő kialakulásának az esélye jelentősen megnő. A megfelelő illetve a beállított hőmérséklet fenntartásáért a hőfokszabályozó felelős, ami a bojler egy beépített alkatrésze.

A hőfokszabályozó ritkán hibásodik meg, de ha mégis erről lenne szó, akkor azonnal ki kell cserélni, mert a víz túlmelegedése nemcsak vízkövesedést okozhat, hanem veszélyes is lehet. Ha a kijelzőn erre utaló jeleket lát, akkor azonnal hívjon szakembert, hogy orvosolhassa a problémát!A hőfokszabályozó cseréje szaktudást, hozzáértést igényel, így semmiképpen ne próbálja házilag megoldani, hanem mindig hívjon szakit!

Ha eddig még nem volt szüksége szerelőre és nem ismer ilyen területen működő céget vagy egyéni vállalkozót, akkor ideje megismernie bojler-javitas.hu szolgáltatásait.A weboldal Nyári Tibor villanybojler szerelő és csapata által nyújtott szervizelési szolgáltatásokról nyújt információt, ahol a hőfokszabályozó cseréje mellett, még számos más lehetőséget is megtalálhat. Nézze meg a karbantartás, vízkőtelenítés és bojlercsere ajánlataikat is!