Bőr pénztárca női

Jönnek az ünnepek, ezzel együtt a karácsonyi vásárlások! Már most érdemes elgondolkodni azon, hogy a bőr pénztárca női változatai terén melyiket rendelje meg valamelyik kedves ismerősének vagy szeretteinek. Egy pénztárca mindig jó választás lehet, ráadásul személyes, elegáns ajándék. Nagyon szép és figyelmes meglepetés lehet a fiataloknak, az üzletasszonyoknak, de még a nagymamáknak is.

A bőr pénztárca női modelljei nagyon változatosak. A dizájn, a szín, a típus kiválasztása után, mindenki személyre szóló figyelmességet kaphat. Természetesen nemcsak női modellek vannak a penztarca-store.hu webáruházban. Elegáns férfi bőr pénztárcák közül is lehet válogatni, amihez díszdoboz is jár. A 10.000 Ft feletti rendelésekhez ráadásul ingyenes kiszállítás párosul.

A bőr pénztárca női és férfi modelljei között sok olyan van, amire a gyártók 20 éves garanciát biztosítanak. A márkák között olyan neveket találhatunk, mint például a Swarovski, Fairy vagy Jennifer Jones. Plusz előny, hogy a rendeléseket hűségpontokkal hálálják meg, amelyeket be lehet váltani a következő vásárlásnál!