Mosoda
Mosoda

A nagyvárosokban mindenféle helyzetet hoz az élet. Itt mindig több a diák, a turista és egyéb látogató. Annak, aki már néhány napot eltölt valahol, vagy esetleg tanul egy idegen városban, szükségessé válik ruháinak mosása. Ebből indultunk ki vállalkozásunk megalapításakor, hiszen az önkiszolgáló mosásra minden nagyobb városban van igény. A szükséges információk megtalálhatók a http://www.mosoda.hu weboldalon. A különféle nagyságú mosó- és szárítógépek mosó- és öblítőszerrel együtt vagy enélkül használhatóak.

Különféle nagyságú mosógépekkel az egész kevés is, de maximum 8 kg ruha mosható. A http://www.mosoda.hu oldalon az árainkat is feltüntettük, így mindenki láthatja, hogy szolgáltatásaink elérhető árban vehetők igénybe. Hogy a nedves ruhát ne kelljen hazáig cipelni, természetesen, szárítógépeink is vannak, amelyek vagy teljesen szárazra vagy vasalhatóságig szárítanak.

Hogy mindezt ne kelljen a plafont nézve végigvárni, a mosoda mellett egy internetkávézó is működik. A mosás ideje alatt lehet chatelni, de internethez kötött dolgainkat is intézhetjük. Mint ahogy weboldalunkon, a http://www.mosoda.hu oldalon feltüntettük, hogy egy átlagos mosás 60-90 perc hosszú, amihez még hozzájön a szárítás ideje. Ez az idő nem rövid, ezalatt aktuális internetes dolgait is elintézheti az ember, nyomtathat esetleg, illetve találkozót is megbeszélhet valakivel.

Hiszen a legtöbben ma már napi szintű internet-felhasználók, mindig van valami intézni való. A http://www.mosoda.hu oldal minden szükséges információt megad a szolgáltatásainkról. Így mire hozzánk elér valaki, tudhatja, hogy mi várja és mennyiért. Az árak csak a mosás díját tartalmazzák, illetve külön árban van a szárítási díj.

A mosószert igény szerint mi adjuk, de akinek valami miatt ez nem felel meg, az hozhatja a sajátját is. A http://www.mosoda.hu szolgáltatás önkiszolgáló jellegű, mindenkinek egyénileg kell arról gondoskodnia, hogy a mosnivaló a gépbe bekerüljön és onnan a program végeztével ki, valamint a szárítógépet is egyénileg kell kezelni.