Divatos cicanadrág
Divatos cicanadrág

A nadrágok terén már jó pár éve beköszöntött az új trend és manapság is igen népszerű. A cicanadrág, bár jó néhányak által még mindig nem nyerte el az önálló nadrág címet, mégis nagy fejlődésen ment keresztül. Pár éve még valóban csak egy vastag harisnyához hasonlított és nem is volt előnyös rövid felsőkkel hordani, hiszen mindent megmutatott, még a nem szemrevaló idomokat is.

Napjainkban azonban, vastagabb anyagból is készül, ráadásul egy egészen új külsőt kapott, ami szemlátomást a nadrágra hasonlít. Azonban még így is jó odafigyelni pár dologra. A fényes színek a vastagabb lábakon nem mutatnak jól, tehát azoknak, akik ilyen lábbal rendelkeznek ajánlatosabb a pamut cicanadrág, ami nem vastagítja a lábakat.

A vékonyabb lábakon a farmerhatású cicanadrág egészen jól áll. A minták erősítik és kiemelik a lábakat. Akik nincsenek megelégedve végtagjaikkal, ne válasszák a mintás cicanadrág modelleket. Legfőképpen nem szabad szintén mintás felsővel kombinálni, mert a látvány túl sok lesz, főleg ha két teljesen eltérő mintázatról van szó.