combfix harisnya
Combfix harisnya

Vannak kényelmetlen ruhadarabok, amiket így is többször felveszünk. A combfix harisnya sajnos nem kötelező darab, pedig minden szekrényben megállja a helyét. Az örök farmer rajongói úgy tartják, hogy nincs a harisnyánál kényelmetlenebb ruhadarab, főleg, ha kerekebb popsival rendelkezünk, így a selymes anyag megállás nélkül csúszkálni fog.

Nagyszüleink ezt egy plusz bugyival oldották meg, azonban ma ritkán találkozunk ezzel a megoldással. Akkor mit lehet tenni? A combfix lényege, hogy csak a comunk közepéig ér, és ott nagyjából fixen megmarad. Sokan úgy gondolják, hogy csak az esti hancúrkodásnál használható, azonban a miniszoknya mellett, a munkahelyre is elkísérhet minket.

Nem kell többé attól félnünk, hogy a lábunk közepéig csúszik a harisnya, hanem végig a combon marad. Ha pedig a párunkat akarjuk elbűvölni vele, akkor csak egy rövidnadrág vagy aprócska szoknya, szexi alsónemű kell. Innentől kezdve a combfix harisnya hasznos kiegészítővé válik és bármikor kedvünk szerint használhatjuk.