Cukiság
Cukiság

Mai felgyorsult világunkban minden embernek szüksége van egy kis kikapcsolódásra. Ha szórakozásra vágyunk, általában színházba vagy moziba megyünk, de a kikapcsolódásnak vannak ennél egyszerűbb és olcsóbb módjai is.

Elég, ha körbenézünk, és rögtön észrevesszük, hogy a cukiság mindenhol körbevesz bennünket. S mi lehet szórakoztatóbb, mint cuki állatokban gyönyörködni? De nem csak bennük van meg a cukiság. Megtalálhatjuk azt egy egyszerű tárgyban is, egy cicafüles babasapkában, egy krokodilos zokniban vagy egy nyuszis papucsban is.

A cuki fogalma elválaszthatatlanul egybeforrt az állatokkal és a kisbabákkal, és általánosságban minden olyan dologgal, ami valami szívmelengető ártatlanságot hordoz. S ez minden emberből, legyen az bármilyen idős, éljen bárhol is, előhozza a kisgyermeket. Amikor úgy érezzük, hogy a napunk szürke és az idő is rossz, egy cuki állat vagy tárgy látványa rögtön képes mindent más színben feltüntetni. Ebben rejlik a cukiság igazi ereje.

S ez az érzés valóban bármikor és bárhol elérhet bennünket, nem kell ahhoz állatkertbe mennünk, vagy kimozdulnunk otthonról, az interneten is végtelen kínálatból választhatunk, lehet az kép vagy videó, biztos megtaláljuk, amit keresünk.