szandál férfiakon
Szandál férfiakon

A férfi nem tagjai általában a csukott cipőket részesítik előnyben, még a legnagyobb nyári melegben is, mert úgy vélik, hogy a szandálok inkább női viseletre valók. De ez nem állja meg a helyét, ugyanis mindenkinek kényelmes és az időjárásnak megfelelő lábbelit kellene hordania. Egy jól kiválasztott szandál férfiakon is jól tud mutatni. Rövid vagy világos színű nadrággal remekül néz ki egy ilyen lábbeli, ráadásul könnyű és nem izzad bele a láb.

Egy olyan típusban, amelyik megfelelően tartja a bokát, nyugodtan lehet vezetni is. Ma már a piacon nagyon sokféle férfi szandál fedezhető fel, rendkívül komfortos modellek, több színben és típusban. Kiválóan szellőző darabok, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen férfi cipős szekrényéből sem. A mindennapokban, nyaralás idejére optimális választás a szandál, még azok a férfiak is megszeretik már az első viseléskor, akik addig nagyon ellene voltak. Azonban sokan mégsem tartják divatosnak ezt a fajta lábbelit, így maradnak a csukott változatok vagy a tornacipők használata mellett. Pedig rosszul teszik.

Az aktuális férfi szandál divatra rengeteg jó példát lehet látni a SOJO webshopjában. Érdemes megtekinteni a gazdag kínálatot, mert ebből a webáruházból nagyon szép, elegáns férfi szandálok vásárolhatóak meg. Nagyon praktikus például a kettő az egyben papucs-szandál, aminek ha felhajtjuk a hátsó pántját, papucsként használható. Ez például egy kézzel varrott lábbeli, kényelmes, könnyen tisztítható.

Három színben vásárolható meg ez a modell, ráadásul 42%-os árkedvezménnyel, most a szezon elején. Számos más típusú férfi szandált is lehet választani a bőséges felhozatalból. Ezek a darabok elegánsak, a hozzáillő ruházattal nagyon kellemes megjelenést biztosítanak. Amennyiben elől csukott modellt szeretne vásárolni, azt is megteheti, hiszen szerepelnek ilyenek is a választékban. A jól szellőző belebújós cipő például kapható fekete, fehér és barna színben. Bár nem annyira nyitott, mint egy szandál, de azért igen kellemes viseletet biztosít a nyári forróságban.