A fogak elveszítését követően, idővel bekövetkezhet a csontállomány ritkulása, ami megnehezíti a beavatkozás menetét, így nem érdemes halogatni a dolgot. A világszerte ismert és előszeretettel használt fog implantátum Budapest területén is népszerű, ami nem véletlen, hiszen élethosszig tartó megoldást jelent a problémára.

Az előnyei közé sorolható többek között, hogy könnyen ápolható, támogatja a csontmennyiség megőrzését, nem okoz irritációt és a beültetésekor nincs szükség az eredeti fogak csiszolására.

A fog implantátum Budapest szájsebészeinek hála, fájdalommentesen kerül a helyére. Az orvosok minden esetben helyi érzéstelenítést alkalmaznak. A korszerű fogpótlási technológiának köszönhetően, nem okoz idegentest érzést a szájüregben, így egyáltalán nem lesz zavaró tényező.

Mivel tökéletesen illeszkedik a szájba, ezért rendkívül hamar meg lehet szokni. Természetes megjelenésű, így színben sem tér el az eredeti fogaktól. A fog implantátum Budapest városában kedvezményes áron is igényelhető.