g1derma.hu
g1derma.hu

Budapest egy óriási világváros. Az utolsó felmérések szerint, az itt lakók száma meghaladja a 2 millió lakost. Nem csoda, hogyha az állami kórházak nem bírják ellátni a több ezer napi jelentkezőt. Az egyre több beteg minőségi kiszolgálása érdekében, a G1 intézet a 3. kerületben kozmatológiai központot nyitott.

A G1 intézetben természetesen nemcsak esztétikai bőrgyógyászattal foglalkoznak, itt minden bőrbetegségnek pontos diagnózist állítanak fel. Fontos tudni, hogy az intézetben praktizáló orvosok, kivétel nélkül, neves és elismert bőrgyógyászok, akik a gyógyítást helyezik előre minden beteg esetében.

A másik fontos tudnivaló, hogy az intézet rendelkezik saját laboratóriummal, tehát a betegnek nincs szüksége más helyre utazni, hogy az előírt vizsgálatokat elvégezze. Itt mindent egy helyen, a minimális időn belül elvégeznek, néha órákon belül megkaphatóak az eredmények. Modern körülmények között, maximális biztonságban végezhetik el az összes kezelést. Itt nem áll fenn a veszély, hogy a betegségének okára nem jönnek rá, mert innen az előírt kezeléssel távozik.