Egészen biztosan mindenkinek, akinek van autója tudja, időnként elkerülhetetlen, hogy elvigyük a járműt átnézetni egy autóműhelybe. Egy ilyen műhely a gumi szerviz Budapest csapata is, bár van egy nagy különbség, ami megkülönbözteti a többi hasonló helytől.

Ez pedig az, hogy nem állandó helyszínnel működtetik a helyet, hanem a speciálisan felszerelt autójuk alkalmas arra, hogy bárhol elvégezzék ugyanazt a színvonalú munkát, mint amit a hagyományos műhelyek nyújtanak.

Valljuk be, nem mindennapi koncepcióról van szó, valódi újdonság! A visszajelzések pedig csodásak, mindenki, aki megtapasztalta azt mondja, hogy egy igazán hiánypótló kezdeményezésről van szó.

Ami pedig különösen fontos, hogy a csapat profi, a legmeglepőbb gumiproblémák láttán sem esnek kétségbe, sőt, dinamikusan vágnak neki a munkálatoknak. Soha nem lehet előre tudni, mikor történik a gumiabroncsunkkal valami. Éppen ezért a gumi szerviz Budapest szolgáltatásai bármikor szóba jöhetnek, így mindig tartsuk magunknál az elérhetőségeiket, ha biztosra akarunk menni!