hajóbérlés
Hajóbérlés

Ki izgul jobban az esküvő napja előtt? E költői kérdésre igazából nem is várunk választ, hiszen tudja mindenki, hogy a főszereplő felek közül a menyasszony az, aki tűkön ülve várja a nagy napot. A T Flotta csapata által nyújtott hajóbérlés szolgáltatással összekötött rendezvényszervezéssel viszont semmi okunk az aggodalomra! A profi gárda immár már több éve van jelen a hajózási és idegenforgalmi szférában.

Kezdetben a különféle kaliberű hajók kiadásával és hajósoktatással foglalkozó vállalkozás tevékenységi köre mára kibővült, így manapság már profi rendezvényszervezéssel is foglalkoznak. Az egyik specialitásuk például az esküvőszervezés, aminek keretén belül az egész nap programját összeállítják a fiatal pároknak.

A személyre szabott hajóbérléssel két legyet üthetünk egy csapásra, hiszen nemcsak a szervezkedés nyűgétől szabadulunk meg, de egyúttal a lehető legromantikusabb környezetben mondhatjuk ki a boldogító igent. Ahhoz, hogy álomból valóság váljon, nem kell mást tennünk, csak felvenni a T Flottával a kapcsolatot.