játék webáruház
Játék webáruház

A felnőttek élete bizony nem csupán móka és kacagás. A fárasztó munkanap után a szülők már alig várják, hogy hazatérve minőségi időt tölthessenek el a csemetéikkel. A játék webáruház Megablue ügyességi társasjátéka remek lehetőséget kínál erre. Ez a roppant izgalmas társasjáték nemcsak a kicsiket, de a nagyokat is elvarázsolja. De mi is tulajdonképpen a lényege?

Nos, ha beszállunk a játékba, jobb, ha felkészülünk a kérdések valóságos áradatára! Ha a kihúzott kártyán szereplő mindhárom kérdésre sikerül megfelelő választ adni nem több, mint 5 másodperc alatt, jó úton haladunk a siker felé. Itt bizony szükségünk lesz a gyors problémamegoldó és reakció képességünkre.

A játék webáruház ezen szóban forgó terméke két nehézségi szinttel rendelkezik, így a gyerekek és a felnőttek is élvezni tudják. A vásárlói visszajelzések alapján, a társas már a 9 éveseknek is remek szórakozási lehetőséget biztosít. Amennyiben szívesen tornáztatná meg az egész család agyát, keresse bizalommal az Óvodavilág webshopot!