damilos fűkasza
Damilos fűkasza

A kertészkedés igazi öröm, amiben maximálisan kiélhetjük magunkat, ha ügyesek vagyunk. A lakás körüli részt teljesen az igényeinkhez mérten alíthatjuk, megfelelő kreativitás és gondoskodás révén egy édenné tehetjük. A teremtés feltételihez az alkalmankénti pusztítás is hozzátartozik. Ebben lesz cinkostársunk a damilos fűkasza, amivel gyorsan nagy területeket lehet letakarítani a túlnőtt fűtengertől.

Általában olyan esetekben választják ezt a kivitelt, amikor változatos tereppel rendelkező környezetről van szó, ahol a hagyományos tolható kivitelek nem tudnak érvényesülni. A damilos fűkasza a szegélyek egyenletes megtisztításában és a nehezen elérhető körülmények között is jól teljesítenek.

Érdemes okosan megválasztani a zsinórt, amit belehelyezünk, mert minél vastagabb, annál nehezebben kopik. Ugyanakkor a növények tulajdonságai itt is kulcsfontosságú tényezőként hatnak. A damilos fűkasza megtérülő befektetés, mert sok éven keresztül fog kiszolgálni bennünket problémamentesen és amíg munkára foghatjuk, a kert is mindig ápolt marad.