Konecranes lancos daruk
Konecranes láncos daruk

Teljesen érthető, hogy biztonságossá akarja tenni a munkakörülményeket az üzemében. Ehhez az is hozzátartozik, hogy a Konecranes láncos daruk magas színvonalon működjenek.

Biztosan elégedett lesz velük ebből a szempontból, hiszen a vállalat szakemberei a lehető legjobbat hozták ki magukból. Az acélszerkezetük nagyon strapabíró, tehát hatalmas tömegek emelhetőek meg a segítségükkel. Szimpla vagy dupla tartógerendás változatban vásárolhatóak meg.

A Konecranes láncos daruk működtetése felső horgokkal történik, tehát nem okoz nehézséget a műveletek elvégzése. Szükség esetén alsófutású daruk felszerelésére is szükség lehet, amennyiben valamilyen ok folytán nem építhető ki az oszlopos szerkezet. A Konecranes láncos daruk nem rónak olyan nagy megterhelést az épületekre.

A felszereltetésük előtt soha nem maradhat el a helyszíni felmérés. A modellek jellemzői megtekinthetőek a weboldalon. Innen könnyen leolvasható, hogy melyik mekkora teherbírással rendelkezik. A táblázat szerint, akár 7500 kilogrammot is képesek elbírni.