konténer kórház
Konténer kórház

A különleges helyzetek speciális megoldásokat kívánnak. Sajnos a járványhelyzet olyan sok embert kényszerít világszerte és hazánkban is egészségügyi ellátásra, hogy a meglévő épületek kapacitása nem elég. Magyarországon az első konténer kórház Kiskunhalason épült meg.

Ez a komplexum összesen 36 kórteremből áll. A három szárnyat 230 konténer felhasználásával készítették el a GST Generál Kft. szakemberei. Ezekben a részlegekben a betegeket állapotuk alapján lehet elosztani, ami az ellátás szempontjából rendkívül fontos. Bármennyire hihetetlen, a konténer kórház mindössze 1 hét alatt készült el. Ez a rekord építési idő a jól szervezett és összehangolt csapatok munkájának köszönhető és az emberek kitartásának.

A mindenféle EU standardokat teljesítő konténer kórház 150 férőhellyel rendelkezik és remekül kiegészíti az ellátórendszer befogadóképességét. Ez a szakmai siker az említett cég rátermettségét bizonyítja. Ha másféle mobil egységekre lenne szüksége, akkor ne feledje, hogy a gstgroup.hu honlapon mindent megtudhat erről a szolgáltatásról!