Korszerű orvosi műszerek
Korszerű orvosi műszerek

Mint a címben említettük az orvostechnikai eszközök sajnos nem tartoznak az olcsó termékek közé, használatuk azonban nélkülözhetetlen a minőségi betegellátásban.

Sajnos a kórházak és az egészségügy napjainkban meglehetősen alulfinanszírozottak, így gyakran túlságosan nagy terhet ró az intézményekre, ezen műszerek, berendezések beszerzése.

Az orvosi eszköz forgalmazó cégek is tisztában vannak ezzel, így néhányan próbálnak minél kedvezőbb árakat és feltételeket biztosítani a termékeik megvásárlásához. Ilyen cég az Eumedical Kft.  is, mely folyamatos akciókkal és törzsvásárlói kedvezményekkel próbálja segíteni a szükséges eszközök beszerzését.

Jelenleg nem csak egészségügyi intézményeknek kedveznek, meghirdetett defibrillátor készülék akciójukban sport centrumok is nagyon kedvező áron juthatnak defibrillátorokhoz, akár olyan készülékekhez is, melyek teljesen automaták, így előképzettség nélkül is bárki képes kezelni őket, mivel a gép maga méri fel a helyzetet, dönt a beavatkozás szükségességéről, és ha kell, el végzi a teendőket, csupán az elektródákat kell felhelyezni és bekapcsolni a készüléket.

Az ilyen hozzáállás a termékértékesítéshez, kölcsönös érdek, mind a forgalmazó, mind pedig a vásárló számára. Hiába ugyanis a magas haszonkulcs, ha a potenciális vásárlói réteg rossz anyagi helyzete miatt nem tudja megvásárolni a termékeket. Így érdemesebb a kisebb haszonkulcs és a „sok kicsi sokra megy” elv mellet dönteni, hogy vásárló és eladó egyaránt elégedett lehessen.