Lufibohóc

A lufik a gyermekek nagy kedvencei, ha pedig ezekből készült állatkákról és egyéb figurákról van szó, akkor még tovább fokozható a rajongás. Éppen ezért, a lufibohóc meghívása óvodai, iskolai, kisebb céges rendezvényekre, családi napokra, farsangra, szülinapra és falunapokra is remek ötlet.

A sok színes lufi, az aranyos állatkák, virágok, szívek, koronák, kardok és még megannyi érdekes alakzat, órákra lekötik a kicsiket. Így a szülők felszusszanhatnak egy kicsit, megnézhetnek egy számukra érdekes műsort, ehetnek, ihatnak, beszélgethetnek egy jót anélkül, hogy valaki folyton nyüzsögne körülöttük, közben a lurkók remekül fognak szórakozni a lufibohóc társaságban.

Ha Ön is valami olyan rendezvény szervezésén dolgozik, ahol kicsik is lesznek, feltétlenül fontolja meg egy lufibohóc felkérését, mert egészen biztosan óriási sikere lesz! A gyermekek csillogó szemmel fogják figyelni, hogyan születnek meg újabb és újabb alakzatok, a szülők meg nagyon hálásak lesznek azért a néhány nyugodt percért, ami nekik jut, amikor a lufibohóc lefoglalja a csemetéket.