Mágnestábla kedvező áron
Mágnestábla kedvező áron

Elég könnyű megkedvelni a használatát, mert ennél jobb prezentációs eszközt szinte el sem lehet képzelni. Persze vannak, akik a projektorra esküsznek, míg mások inkább a krétatáblára.

Az viszont vitathatatlan tény, hogy a mágnestábla összeállítása nem igényel olyan technikai felkészültséget, mint például egy projektor beállítása és beüzemelése, továbbá nem keletkezik por a törlésekor sem. Ha a store11.hu termékeit választjuk, akkor még a tartozékokra sem lesz gondunk, mert ezek is járnak a mágnestábla mellé.

Több szempontból is praktikusnak tekinthető a kivitelezése, mivel használható állvánnyal, de akár a falra is fel lehet akasztani, ha a szükség úgy kívánja. A megkérdezett személyek szerint nyugodtan kijelenthető, hogy sokkal jobban érthető egy olyan bemutató, ahol az előadás alatt mágnestáblát használnak.

Nincs is annál kellemetlenebb, amikor épp a prezentáció kellős közepén lefagy a laptop. Ez bárkit könnyen kizökkent és ekkor már a közönség is a bemutatót tartó személy reakcióra fog inkább figyelni, mint a mondanivalójára.