mjölnir medál
Mjölnir medál

Thor legendás pörölye, a Mjölnir, már a viking harcosoknak is sok erőt adott, amit ők talizmánok és amulettek formájában viseltek magukon. A Mjölnir medál Önnek is segíthet átlendülni a nehézségeken, problémákon, amit most cinkötvözetből és fonott műbőr szíjra fűzve rendelhet meg a vikingshop.hu webáruházból.

Ezentúl lehet ez az Ön szerencsehozó kabalája is, ami pusztán a jelenlétével támogatja majd a jó döntések meghozatalában, illetve a kellemetlen, néha kínos szituációk megoldásában. A Mjölnir medál egyébként rendkívül jól néz ki, így remek kiegészítője lehet a mindennapi öltözékének és senkinek nem fog feltűnni, ha nemcsak esztétikai okok miatt fog a nyakában lógni.

Nem tartozik senkire, hogy milyen erőt tulajdonít ennek a darabnak, hiszen mindenkinek kell valami, ami támaszt jelent a nehéz pillanatokban. Van, aki imádkozik, más valamilyen mantrát ismételget vagy cuki kabalát szorongat. Akkor miért ne lehetne a Mjölnir medál is egy ilyen segítő, ami ráadásul mutatós is, így többszörösen hasznát veheti?!