Motoros redőny kapcsoló
motoros redőny kapcsoló

Az olyan elektronikai eszközöknél, mint például a légkondicionáló, az alapdíj mellett, számítanunk kell a felszerelési költségre is. Azonban a motoros redőny kapcsoló már gyorsan és egyszerűen felerősíthető. Először is a már tengelybe helyezett motort úgy kell rögzítenünk, hogy a két végállás beállító lyuk könnyen hozzáférhető maradjon. Ezek után a szerelőkábelt rákötjük a motorra, majd elindítjuk a lefelé üzemmódot.

Pár másodperc elteltével elérjük az alsó végállást, a roló pedig teljesen lehúzódik. A motoros redőnykapcsoló beállításának következő fázisa a lamellák beakasztása a tengelybe. Muszáj ezt is letesztelnünk, így most fel kell húznunk a redőnyt, de nem teljesen. Ügyeljünk arra, hogy legalább egy ujjnyi maradjon a palástból!

Nem maradt más dolgunk, mint egy kis hajtókar segítségével felfelé tekerni a megmaradt részt. Tulajdonképpen így állítható be megfelelően a felső végállás. Amennyiben az első próbálkozásra nem sikerül a művelet, érdemes egy szakember segítségét kérni a tökéletes végeredményért.