A páramentesítő előnyei
A páramentesítő előnyei

Téli időszakban nehézkes a folyamatos szellőztetés. Ezért könnyedén felgyűlhet a pára lakásunkban. A páramentesítő használata ilyenkor még nagyobb előnyöket eredményez. A főzés, a mosás, a fürdés és a szárítás nagyon sok párát szabadít fel zárt helyiségben. A felgyülemlő pára nem csak légzési nehézségekhez vezethet, hanem meleg levegőt eredményez és dohos szagot is.

A meleg levegő és a magas páratartalom a penészgombák melegágya. Ilyen környezetben nagyon gyorsan kialakulnak és megtelepszenek a bútorainkon és a falakon. A penész eltávolítása nagyon nehéz dolog, hiszen ha nem szüntetjük meg a kialakulásának kedvező környezetet, gyorsan újra megtelepszik.

A páratartalom csökkentése, a páramentesítő használata és a gyakori szellőztetés mind nagyon jó megoldás a megelőzéshez. A páramentesítő már könnyedén és elérhető áron szerezhető be. On-line szaküzletek állnak a rendelkezésünkre, elősegítve a pára csökkentését otthonunkban. A penésszel nem küzdeni kell, hanem meg kell előzni annak kialakulását.