Hatékony párátlanító

A lakóhelyiségekben megjelenő falpenész nemcsak csúnyán mutat, hanem a légtérben terjengő spórák még az egészségre is károsak, legfőképpen légzőszervi problémákat okozhatnak.

Viszont a párátlanító készülék meggátolja a penészgombák kialakulását. A relatív páratartalom mértékét higrométerrel kell mérni, de nagyon sok párátlanító készülékbe bele van építve a mérőműszer, így a kívánt páratartalom elérése után automatikusan kikapcsol.

A szellozoshop.hu online áruház kínálatában lévő berendezések között létezik olyan, amelyik időzítővel is rendelkezik és a legtöbbjük magától kikapcsol, amikor megtelik a tartálya, így nem fordulhat elő olyan baleset, hogy esetleg szétfolyjon a levegőből összegyűjtött nedvesség.

Amennyiben ez így volna, a párátlanító készülék több gondot okozna, mint amennyi hasznot hoz, vagy pedig csakis folyamatos felügyelet mellett lehetne üzemeltetni. A párátlanító készülék könnyen tisztítható és még a ruhaszárítás felgyorsítására is kiválóan alkalmazható. Tekintse meg a széles kínálatot!