A porszívó robot kitisztítja a szőnyeget is
A porszívó robot kitisztítja a szőnyeget is

A takarítás senkinek sem a kedvenc tevékenysége, habár vannak néhányan, akik kifejezetten szeretik tisztán tartani a lakást. A porszívó robot mindenkinek óriási segítségére fog lenni, mivel ez a kis gépezet egyedül kitakarít egy szobát. A korszerű szenzortechnológiának köszönhetően nemcsak tájékozódni képes a szerkezet, hanem a kosz mértékét is meg tudja állapítani.

Ezen előző funkció azért nagyszerű, mert a porszívó robot különféle takarítási módokkal rendelkezik, amelyeket a szenzorok által küldött információk szerint választ ki. A modern és jól megtervezett keferendszernek köszönhetően ez a gépezet nemcsak kemény felületű padlón tud takarítani, hanem akár a szőnyegben levő koszt is seperc alatt eltávolítja.

A porszívó robot működése közben a kefék körkörösen mozognak, így még az állati eredetű szőröket is a tartályba szippantja. A www.hazirobotok.hu webáruházban bárki megtekintheti a különféle típusú készülékeket, amelyek más és más teljesítménnyel rendelkeznek. Ha Önnek kisebb vagy nagyobb lakása van, akkor ehhez mérten tud porszívó robotot is vásárolni.