Számlás albérlet
Számlás albérlet

A fővárosban rengeteg ember él albérletben, mivel sokan jönnek fel tanulni, de ha befejezték a sulit, egyetemet, akkor dolgozni. Ilyen esetekben nem biztos, hogy a kezdő fizetésből sikerül annyit félretenni, hogy abból fusson egy lakásra. Csakhogy a fővárosban kapható albérleteknek van egy hátulütője. Budapesten különösen ritka dolog a számlás albérlet. Ez pedig több problémát is eredményez. Amennyiben nincs számla, a bérlő ki van szolgáltatva a tulajdonos kénye kedvének, hiszen semmivel sem tudja igazolni, hogy fizetett azért a lakásért, ezért bármikor kilakoltathatja, arra hivatkozva, hogy semmiféle dokumentummal nem tudja igazolni, hogy fizetett.

Ugyanakkor mivel nincs számla, ezért általában nagy a valószínűsége, hogy semmiféle hivatalos irat nem születik a tulaj és a bérlő között. Sajnos az emberi szó, meg mindenféle ígéret, ami a lakás kiadásakor szokott elhangzani, nagyon hamar feledésbe merül. Így hiába kéri számon később a bérlő a megígért újításokat, javításokat, mert azokat nagy valószínűséggel nem fogja megkapni. Tehát, számla nélkül rengeteg lehetőség nyílik a visszaélésre, éppen ezért, aki nyugodt budapesti életre vágyik, mindenképpen keressen számlás albérletet, mert ilyen is létezik! Még ha a számla nélkül első látásra olcsóbb megoldásnak tűnik, akkor sem érdemes belevágni, mert hamar kiderül, hogy rengeteg ráfizetéssel jár, főleg télen, amikor fűteni is kell. Nem beszélve arról, hogy számla nélkül nem igényelhető a lakhatási támogatás sem, ami viszont eléggé lecsökkentené az albérleti költségeket.

Hol található megbízható számlás albérlet? A Professional Premium Property Zrt-nél! Gondoljon csak bele, hogy mindennap úgy érkezik haza, mintha egy luxushotelben lakna, sőt, ha valamilyen gond adódna, akkor azért nem Önnek kell fájjon a feje, hanem csak a tulajdonosnak kell szólnia, aki gondoskodik a további teendőkről. Mennyivel más így lakni valahol, mint állandó bizonytalanságban élni, sohasem tudva, hogy mikor kell újra költözni, mert a tulajnak már nem elég a megbeszélt összeg.