Izgalmas extrém sport
Izgalmas extrém sport

Ha részt vesz egy ilyen túrán, akkor biztosan nem bánja meg! Extrém sportágnak számít a rafting Ausztria területén. A túra első napján olyan szakaszon haladnak át a résztvevők, amin nem jelenthet gondot a csónak irányítása.

Erre azért van szükség, mert a résztvevőknek meg kell tanulniuk együtt, csapatként dolgozni. Ilyenkor fontos az együttműködés. A kiruccanás második napján már teljesen más a terep. Olyan szakaszon kell végighaladni, amelyik már technikásabb.

Mindenki megfelelő védőfelszerelést kap, így a kellemetlenségek nagyban elkerülhetőek. A rafting Ausztria városaiban szeretettel vár minden kedves látogatót. A túrát szakképzett oktatók vezetik, akik minden helyzetben segítséget nyújthatnak.

Visszatérve a felszerelésre, a vadvízi dzseki, cipő, sisak, mentőmellény mellett, a neoprén ruha és cipő is fellelhető. Sőt, még mindenkinek biztosítanak vízálló zsákot is, ami védelmet nyújt a személyes holminak. A rafting Ausztria térségében már régóta hódít. Minden évben rengeteg túrázó érkezik ide.