Relax Dental Center
Relax Dental Center

A száj higiéniájára megéri komolyan odafigyelni, ugyanis az egészségünk alapját képzi, ha a rágóeszközeinkkel minden rendben van. Sajnos, a modern táplálkozás elég komolyan megterheli a fogakat, már csak abból adódóan is, hogy sok cukrot fogyasztunk. A kisebb lyukakat mindig egyszerűbb kezelni, ezért a Relax Dental Center minél hamarabb legyen felkeresve!

Természetesen, ha már komoly beavatkozásra van szükség, akkor attól sem szabad visszariadnunk, sőt, ha már eddig halogattuk, úgy most már muszáj cselekedni! Legyen szó gyökértömésről, szájsebészeti eljárásról, a Relax Dental Center szakemberei minden esetre fel vannak készülve.

Idősebb korban pedig szóba kerül a már régóta hiányos fogsor kiegészítése. Az implantáció egy teljesen sajátos módozatát alkalmazzák itt, amivel nem kell sok hónapot várni, mert 72 óra alatt azonnal terhelhető fogakra tehetünk szert. A Relax Dental Center gyógyulást elősegítő Bemer kezelést alkalmaz, hogy serkentse a szervezet regenerálódását. Ne feledjük, a megelőzés az elsődleges, de az utólagos helyreállatásra is van bevett eljárás!