repuloteri parkolas
Repülőtéri parkolás

Kinek van kedve a nehéz csomagot elcipelni a buszmegállóig, majd nyomorogni a zsúfoltságban a rengeteg ember között? Valószínűleg senkinek. Azonban a repülőtéri parkolás körülményes volta miatt sokan tartanak az autó használatától is.

Még szerencse, hogy az Európa Parkoló kiváló feltételeket biztosít azoknak, akik a gépjárműveket a környéken szeretnék hagyni. Itt nem kell egy vagyont fizetni a repülőtéri parkolásért cserébe. Az árak napokra vetítve vannak meghatározva.

A biztonsági őrök folyamatosan figyelnek a gépjárművekre. Igény esetén fedett parkolót is lehet választani, ha valaki tart az időjárás viszontagságaitól. A hely 0-tól 24 óráig üzemel, ezért az sem jelent gondot, ha valakinek a gépe hajnalban vagy késő este indul. A repülőtéri parkolás transzferszolgálattal is rendelkezik, ezért senkinek sem kell a bejáratig cipelnie a csomagját.

Ezekkel a feltételekkel már bőven megéri elgondolkodni az autó használatán. További információt az europaparkolo.hu oldalon lehet találni, ezért az érdeklődők látogassanak el ide!