Beosztható roll up méret
Beosztható roll up méret

A reklám minden vállalkozó számára kifejezetten nagy fontossággal bír. Ettől függ, hogy mekkora mértékben tud sikeres lenni a profitszerzés terén. Az internet nagy segítségünkre van manapság, de a hagyományos felületek még nem mentek ki a divatból. Hogy mekkora felületen tudunk alkalmas reklámot kialakítani, azt sok esetben a roll up méretek határozzák meg. Ez egy igen hagyományosnak mondható eszköz, amit szinte minden előadó szakember felhasznál. A konferenciák és a termékbemutatók nélkülözhetetlen kelléke.

Népszerűsége a remek tulajdonságainak tudható be, ugyanis nagyon könnyen összeállítható, szállítása egyszerű és gyors, valamint nagyon kis helyen is elfér. Az állvány, amely ez egésznek az alapját képezi, egy könnyű alumíniumból készül. A lábai kilencven fokban kihajlíthatóak, és ez tartja a rajta lévő ponyvát. A roll up méretek többfélék lehetnek, de gyakran az egy méter széles és két méter magas változatot szokták alkalmazni. Amennyiben van rá mód, hogy több oldalról is megközelíthető legyen maga az állvány, akár könnyedén meg is tudjuk duplázni a reklámfelületet, hiszen megoldható, hogy mindkét oldalra legyen megfelelő ponyva felakasztva.

Amennyiben gyakran járunk olyan helyeken, ahol nagy tér áll a rendelkezésünkre, a roll up méret aránya könnyedén megnövelhető olyan módon is, hogy nem csak egy állványt alkalmazunk, hanem többet egymás mellé helyezve. Ilyen formában a hely függvényében akár hatalmas felületek, folyosók vagy elválasztó falak is kialakíthatóak. Ezen esetekben okosan kell megtervezni a reklámokat, hogy akár egyben, de külön is alkalmazhatóak legyenek az eszközök.

Mivel a szerkezet egyszerűsége és gyors beállíthatósága megkönnyíti a dolgunkat, bármikor magunkkal vihetjük. A roll up méret arányában eldönthetjük, hogy inkább szöveget vagy éppen képet nyomtatunk a vászonra. Akár folyamatábrák is feltüntethetőek rajta, amikkel egy egész előadást le tudunk vezényelni. Egy valamire érdemes figyelni, olyan helyre kell felállítani, ahonnan mindenki jól láthatja, ugyanis ez az egésznek a lényege.