Scitec kreatin
Scitec kreatin

Az eredményes izomfejlődés érdekében, étrend kiegészítők használatára is szükség lehet. Különösen azoknál a személyeknél fontos ez, akik hivatásszerűen vagy gyakran sportolnak. Az étrend mellett fogyasztott kapszulák nagy segítséget nyújthatnak a célok elérésében, legyen az kidolgozott izomzat vagy csak alakformálás. Nagyon népszerű a Scitec kreatin szedése is.

Némelyik tévhit kissé korlátozza ennek a terméknek a gondtalan szedését, ezért most itt az ideje, hogy lerántsuk a leplet és tiszta vizet öntsünk a pohárba! Sokan úgy vélik, hogy a Scitec kreatin nem más, mint egy doppingszer. A kreatin egy természetes aminosav, amit a testünk termel, így nem lehet doppinganyag.

A külön bevitt mennyiség csupán annyit tesz, hogy megteremti azt a szintet, amivel az izom gond nélkül dolgozni tud. Persze a szedésének megvannak az alapszabályai. Más készítményekhez hasonlóan, nem érdemes belőle marékszámra bevenni, hiszen 1 kapszula Scitec kreatin a napi mennyiséget biztosítja, többre nincs szükség. Testépítéskor kb. 2-3 liter vizet kell fogyasztani, ez étrend kiegészítő szedése mellett sem változik!