Selected ingek
Selected ingek

A férfiing sokoldalú viselet, lehet hétköznapi viseletként hordani, de egy elegáns eseményre is felvenni zakóval meg nyakkendővel kombinálva. A selected ingek között is nagyon sokféle típus megtalálható. Van köztük csíkos, kockás, pöttyös, fekete, fehér, egyenes szabású, karcsúsított.

Számos modell közül lehet választani, ami a vásárlónak megtetszik és amit még a pénztárca is elbír. Fontos, hogy az ing a nadrágba tűrve ne buggyosodjon, de ne is legyen olyan szűk, hogy ne lehessen begombolni a legfelső gombot. Szintén nem megfelelők a selected ingek, ha két gomb között az anyag szétnyílik és látni engedik a bőrt, ez esetben nagyobb méretre van szükség.

Farmerhez vagy vászonnadrághoz egyaránt viselhető. Hétköznapokra, a munkába, szabadidős programokhoz ideális a kényelmes, lazább fazonú, színes vagy mintás darab. A selected ingek gallér megoldása harmonizálnia kell a nyakkendővel, annak csomója férjen el kényelmesen a gallér két szára közötti helyen, ne feszítse szét őket, de ne is vesszen el közöttük.