Stratégiai társas
Stratégiai társas

Szeretné, ha gyerkőce majd könnyedén helytállna a felnőttek világában és nem ijedne meg a problémáktól, hanem átlátható és megvalósítható megoldást keresne rájuk? Akkor kezdje el már most a felkészítését, amihez a stratégiai társas kiváló eszközt nyújt a számunkra!

Hiszen nem szóban kell elmagyarázni a néhány éves lurkónak, hogy milyen az a többszintű problémamegoldás, mi az a kivitelezés, csőd, újratervezés, hanem konkrét, általa is érthető példákkal tanulhatja meg ezeket. Végül is, nem ezek a nagy szavak a lényegesek, hanem a gyakorlat, ami ha még játék által is, de ha megvan, akkor nincs az a helyzet, ami eltántoríthatja.

A stratégiai társas bemutatja, hogy miként kell egy tervet felépíteni, kivitelezni, ha nem sikerül, hogyan gondolja át vagy esetleg miként kezdje teljesen elölről a megoldás keresését. Továbbá, a stratégiai társas megtanítja azt is, hogy van olyan helyzet, amikor a legjobbnak vélt stratégia sem válik be, ami természetesen rosszul esik, de tanulva belőle, fel kell állni és egy másik úton továbbmenni.