Syma drón
Syma drón

Ha szeret új dolgokat kipróbálni, akkor ezt az eszközt mindenképp be kell szereznie. A Syma drón kezdőknek és profiknak egyaránt ajánlott. Ha szórakozás céljából van rá szüksége, akkor az X8HC típus tökéletes lesz. A szerkezet 2 megapixeles kamerával van ellátva és 6 tengellyel lett felszerelve.

További pozitívuma, hogy kültéren és beltéren is alkalmazható. A vezérlése távirányítóval történik. Ezt egyáltalán nem nehéz megtanulni. Az akkumulátor 3 cellás és 2000 maH.

A Syma drón képes a levegőben tartózkodni 7-10 percen keresztül. Ezután az akkumulátort teljesen fel kell tölteni. Ha úgy dönt, hogy az interneten keresztül rendeli meg, akkor a házhozszállítást is igényelheti. A készülék mellett, a csomagban találhat hálózati töltőt, 4 db légcsavar védőkeretet, 4 db tartalék csavart, csavarhúzót, microSD kártyát és természetesen használati útmutatót.

Ezt a kis kézikönyvet célszerű átolvasni annak érdekében, hogy tisztában legyen a készülék irányításával kapcsolatban. A Syma drón teljes átmérője 50 cm. Bárhová magával viheti, hiszen a gép nem nehéz.