Hordó alakú szaunaház

Egy wellness hétvége bizonyára minden héten jól jönne a kemény fizikai munkát végzőknek. Azonban, ha kiszámolja, akkor ez súlyos százezrekbe kerül.

Viszont a mobil szaunaház engedély nélkül, bármilyen kertben felállítható. Így Önnek is lehet egy saját szaunája. Az izzasztó kabinban eltöltött néhány perc is kiválóan regenerálja a szervezetet, ráadásul beindítja a méregtelenítést. Sokan nem tudják, de az izzadás az ereket is tágítja. Ezáltal javulhat a vérkeringés és csökkenhet a szívvel kapcsolatos betegségek kockázata.

A szaunaház tökéletes hely a kikapcsolódáshoz, ráadásul egyszerűen telepíthető. A wooddesign.hu webshopban minden információt megtalálhat a jól szigetelt, időtálló anyagokból készült termékekről.

A szaunaház bárhová elszállítható, hiszen a méretei miatt egyáltalán nincs engedélyhez kötve. Ezen kívül nem igényel kibetonozott placcot, de ha szeretné, akkor nyugodtan készíthet egy betonalapot az építménynek. A belsejében található elektromosság teljesen készre szerelt, azonban kint csak csatlakozóval látják el.