Tartós hajszínező

Aki tapasztalatlan a hajfestésben, az sokszor összetéveszti a színt előhívő termékeket a hajfestékekkel vagy más színező készítményekkel. Nem is csoda, hiszen annyi szépségipari termék van az áruházak és a szaküzletek polcain, miszerint iskola kell hozzá, hogy tudjuk mi mire is jó?

A leggyakoribb kérdés a tartós hajszínező körül merül fel. Legtöbben elsőre azt gondolják, hogy a meglévő hajszínt változtatja meg különösebb erőfeszítés nélkül és a megszokott hajfestési módszerek nélkül. Azonban ez nincs így! Az ilyen termék arra szolgál, hogy a már megfestett hajból előhívja a festék pigmenteket és felélénkítse a szálak színét. Az árnyalathoz hasonló vagy azonos színt kell választani, hiszen vörösből szőkét garantáltan nem fog kihozni.

A tartós hajszínező nemcsak felfrissíti a színt, hanem helyreállító és hidratáló pakolást is tartalmaz, a savas pH értékének köszönhetően pedig már az első használatnál selymessé, fényessé teszi a frizurát. Mindenképp érdemes kipróbálni például a Brelil Shop tartós hajszínező termékeit.