Telefonközpont
Telefonközpont

Egy cég számára nagyon jól jöhet, ha többféle feladatot is el tudnak végezni az alkalmazottak a telefonok segítségével. Mivel többféle új technológia is létezik, ezért a készülékek egyre modernebbek és sokoldalúbbak lesznek. Ráadásul az Inviteltől megrendelhető a telefonközpont nevű szolgáltatás, gondoskodik arról, hogy az ügyfeleknek még több lehetőségük legyen.

Ennek a dolognak köszönhetően, megoldhatóvá válik a szelektív híváskezelés, a webes beállítási lehetőség, a párhuzamos csengetés és a hívások nyomon követése. Ezeknek köszönhetően, a cégnek nem kell azzal szembesülniük, hogy elszalasztott bizonyos hívásokat és emiatt elmaradtak a megrendelések.

A telefonközpont azért is nagyon jó, mert ennek a segítségével konferenciahívásokat is lehet rendezni, ami igen gyors ügyintézést tesz lehetővé. Azt is meg kell említeni, hogy lehetőség nyílik a mellék hívására rövid számon,

ami szintén nagy segítséget jelent azok számára, akik rendszeresen szoktak tárcsázni és telefonálni. A szolgáltatás megrendelése az Invitelnél egyébként nem drága, tehát bármelyik cégnek lehetősége nyílik a telefonközpont funkciójának megrendelésére.