Törölköző hímzés szállodák számára
Törölköző hímzés szállodák számára

Ha egy szállodában száll meg, bizonyára Önnek is fontos, hogy az mindennel fel legyen szerelve. Lehet, hogy a túl sok csomag miatt nem tudott köntöst és törölközőt pakolni, ezért érthető módon azt várja, hogy a hotel biztosítsa ezeket. Amennyiben Ön a vezetőség részéhez tartozik, szeretnénk a figyelmébe ajánlani a törölköző hímzés kínálatunkat. Remekül mutatnak és egyedi arculatot varázsolnak a szállodának.

Arról nem is beszélve, hogy amikor a vendég a kezébe veszi, nem egy olcsó és semmitmondó törölközőt fog látni, hanem egy olyat, amibe behímezzük a hotel logóját vagy a nevét. A törölköző hímzés sokkal előkelőbb megjelenést és színvonalat sugall a szálloda részéről.

Vegye fel a kapcsolatot a webáruházunkkal, és nézze át a kínálatunkat, hiszen a törölköző hímzés mellett számos egyéb kategóriát talál: szálloda papucsokat, köntösöket és egyéb törölköző fajtákat. Amennyiben fontos Önnek a jó ár és a minőségi áru, kattintson az oldalunkra és rendeljen tőlünk! A szállítás miatt pedig ne aggódjon, hiszen hamar megoldjuk.