A tanfolyam elméleti és gyakorlati részből áll, bár inkább az utóbbin van a nagyobb hangsúly. A vezetéstechnika tréning időtartama mindössze 9 óra. A résztvevőknek különböző feladatokat kell teljesíteniük. Vészfékeznek eltérő tapadású felületeken, szlalomoznak és megtanulják kezelni a stabilitását vesztett járművet.

Ezeken kívül, gyakorolják a lejt- és helymenetet, szintén csúszós terepen, az ideális íven történő haladást, illetve a célfékezést. A kurzus alatt szerzett tapasztalatot a hasznukra fordíthatják a mindennapokban, ezzel csökkentve a balesetek kockázatát. A vezetéstechnika tréning elvégzését követően, gyorsabban felismerik majd a veszélyes szituációkat és hatékonyabban kezelik a már kialakult vészhelyzeteket.

Függetlenül attól, hogy nem kell vizsgázniuk, igényelhetik a tanúsítvány kiállítását a tanfolyam elvégzéséről. Jelentkezzen Ön is és sajátítsa el a gépjárművezetés minden fortélyát! A tanórákon való részvételt követően, magabiztosabban fogja róni az utakat. A vezetéstechnika tréning kihagyhatatlan lehetőség.