vízszivattyúzás
Vízszivattyúzás

Nincs annál rosszabb, mint amikor arra ébredünk fel, hogy a garázs víz alatt áll. A vízszivattyúzás keveseknek a kedvence, azonban egy csőtörés után sokszor nincs más lehetőségünk.

Néha a természeti katasztrófák is ahhoz vezetnek, hogy a rengeteg esőzés éppen a mi házunkba kössön ki, ezt pedig minél hamarabb el kell tüntetni. Sajnos a víz gyakran egyet jelent a szennyeződéssel is, így nemcsak a nedvesség lesz az ellenségünk, hanem a különböző baktériumok és kórokozók is. A lakásban a tapéta és a falak sem szeretik a beázást, de ugyanez elmondható a padlóról és szinte mindenről. Az úgynevezett villámárvizek nálunk is gyakran előfordulnak, így jó, ha időben felkészülünk.

A vízszivattyúzás megoldja a problémát, ráadásul már 2-3 centis problémához is kihívhatjuk őket. Értelemszerűen, minél többet várunk, annál több lesz a víz, a kár szintén növekedni fog, ráadásul a szivattyúzás ára is. Éppen ezért ne várjunk, hanem hívjunk azonnal segítséget, próbáljuk menteni, ami menthető! A megelőzés nehéz, de a megoldás gyors.