A harisnyákat mindenki szereti azért, amit a lábainkért tesznek és amikor ez alakformálóként is működik, előnyei végtelenek, hiszen ellaposítja a pocakodat és kiemeli a feneket.

Az alakformáló harisnya a klasszikus modellek és a sportruházat ötvözetének találmánya, ami innovatív módon simítja ki a vonalaidat az áttetsző felület segítségével. Emeld ki a mindennapi fehérneműidet az alakformáló harisnya által, amelyek hozzád simulnak és illeszkednek a testedhez! Ez javítja a keringést, csökkenti a duzzadt bokákat és segít a lábaknak, hogy kevésbé fáradjanak el. Igazán kényelmes derékpánttal rendelkezik, a lycra szerkezet pedig masszírozó hatást biztosítva energetizálja és revitalizálja a lábakat. A termék lehet kemény vagy könnyű, attól függően, hogy milyen megjelenést szeretnél.

Az alakformáló harisnya különböző testrészeid helyben tartására, lapítására vagy kiemelésére szolgál. Homokóra hatást varázsolhatnak a kedvenc ruhád alatt. Kapható áttetsző vagy átlátszatlan változatban is, ami minden évszakban használható.