Állatmérleg

Mint azt mindnyájan tudjuk, az állattenyésztés egy olyan gazdasági tevékenység, ami egyike a mezőgazdaság legfőbb tartományainak, mindazonáltal legfőbb céljai közé tartozik a hús- és tejtermelés, valamint alappillérét képezi a textil- és bőripar nyersanyag utánpótlásának.

A szakavatott tenyésztők pontosan tudják, hogy mekkora jelentőséggel bír egy minőségi állatmérleg a gazdaságban. A PS 3000 kitűnő segítség lehet a tenyésztésben, masszív, porfestett acélszerkezet jellemzi, a teherbíró képessége pedig 1,500 kg terjed, illetve még hozzáadódik a túlterhelési kapacitás, ami 150%.

Technikai szempontból az egyik legjobb állatmérleg, LED kijelzővel rendelkezik, ami a mérést követően automatikusan kikapcsol, valamint hozzátartozik még egy 5 méter hosszúságú összekötő kábel, továbbá működtetéséhez akkumulátor vagy 230 V is elegendő.

Az állatmérleg kiváló minőségű ABS műanyaggal van burkolva, felületén csúszásgátlóval, mindkét oldalán fellépő rámpa helyezkedik el, lábai pedig állíthatóak, a kívánt magasság elérése érdekében. Tehát, ha professzionális mérőeszközre van szüksége a gazdaságban, a PS 300 állatmérleg maximálisan kielégíti a szükségleteit.