Aloe Vera arckrém

Az arcbőr tisztítása és megfelelő gondozása nem is olyan egyszerű feladat, mint ahogy azt sokan gondolják. Az aloe vera arckrém ápoló formulája azonban gondoskodik a kellemesen puha bőrről.

Az aloewebshop.hu webáruházban kapható aloe vera arcápoló szett tartalmaz nappali és éjszakai krémet, valamint szemkörnyék ápolót is. Kellemes illatú, hatékony hidratáló krém, kényeztető alapanyagokkal. Bársonyossá válik tőle a bőr, ezáltal pedig igazán jó közérzetet biztosít. 50%-os aloe vera tartalommal készültek ezek a remek termékek. A készletben található nappali krémet minden reggel tanácsos az arcbőrre kenni. Este viszont a megtisztított arcbőrre lehet nagyon jó eredménnyel használni.

Pattanás kezelésére is tökéletesek ezek a krémek, amelyek válogatott, bőrbarát, természetes hatóanyagok hozzáadásával készülnek. Ami a szett harmadik darabját illeti, a szemkörnyék ápolóval reggel és este javallott enyhén bepaskolni a bőrbe. Az aloe vera arckrém számtalan jótékony hatással rendelkezik, ezért érdemes mellette dönteni.